WWOO Germany

WWOO Duitsland kan met een WWOO naar uw wensen en budget worden samengesteld. Maar WWOO is meer! De buitenkeuken biedt 1001 ontwerp-, gebruiks- en opbergmogelijkheden. Ontwerp de WWOO als vrijstaande buitenkeuken, ontwerp je eigendomslijn met WWOO of creëer de ultieme buitenlounge onder je veranda. WWOO Duitsland was geboren.

In 2019 hebben Piet Jan van den Kommer en Michael Hofmann, oprichters en directeuren van Grillzimmer – Exclusieve buitenkeukens, elkaar leren kennen en waarderen op ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor buitenleven, Spoga in Keulen. Op 1 januari 2020 heeft Michael Hofmann de bedrijfsactiviteiten voor WWOO buitenkeukens in Duitsland en Oostenrijk overgenomen.

De filosofie van WWOO Duitsland

De hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaam handelen door hoogwaardige productie en kortere transportroutes kenmerken de filosofie van het nieuw opgerichte bedrijf WWOO Outdoorküche met eigenaar Michael Hofmann. Bij het zoeken naar een producent die met dezelfde passie WWOO-producten rijdt, sloeg Michael Hofmann goud met het bedrijf Betont. Betont GmbH is onderdeel van de bekende Eggersmann Group en is gespecialiseerd in constructieve betondelen in zichtbetonkwaliteit.

Wat is een WWOO?
WWOO is meer dan het uitbreiden van de mogelijkheden in uw tuin. WWOO staat voor 365 dagen buitenplezier. Koken met vrienden en familie, loungen of zelfs een buitenspa? Met WWOO heb je het hele jaar door het vakantiegevoel in huis. WWOO producten zijn praktisch, makkelijk in gebruik en multifunctioneel, zodat je genoeg tijd hebt om te genieten.

WWOO Germany
Emil-Kemmer-Str. 12
Hallstadt 96103
Germany