WWOO Poland (Eko Jurty)

De yurt in Polen

WWOO Poland / Ekojurty is een van de eerste bedrijven in Polen die een oplossing heeft aangenomen waarmee een yurt kan worden verhoogd zonder centrale steunpilaren. Ons systeem zorgt voor een uitstekende constructieduurzaamheid. Tegelijkertijd garandeert het een open yurtruimte.

We gebruiken de beste ecologische waterdichte materialen. Deze hebben uitstekende thermische isolatieparameters met een sterke nadruk op natuurlijke materialen. Denk aan hout, canvas, wol en olie. In de yurts van WWOO Poland / Ekojurty gebruiken we speciaal ontworpen houten deuren en ramen. De blootstelling aan licht in de yurt verbetert en de ventilatie van de yurt helpt.

Yurt-bouwproces begint met stijgend speciaal platform. Dat geeft duurzaamheid, een lange levensduur en ook nog eens een goede isolatie. Ons systeem biedt de mogelijkheid om aan te sluiten bij verschillende yurts. Afhankelijk van de behoeften, kunnen we de configuratie van verschillende yurts ontwerpen. Ook de interieurindeling, bijvoorbeeld houten of leemvloeren, dak- en muurwolisolatie, verwarmingskachels, mezzanines. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor onze bouwwerkzaamheden. Daarom is elke constructie ontworpen voor de klimatologische omstandigheden in uw omgeving.

Traditie en moderniteit

In tijden waarin de mens steeds verder van de natuur verwijderd raakt, is elke tijd die hij doorbrengt een bijzondere en unieke ervaring. Daarom is yurt de ideale verbinding tussen de beschaafde wereld en de natuur.

Yurts zijn al tientallen jaren enorm populair in Noord-Amerika en West-Europa. In Polen krijgt dit steeds meer liefhebbers. Het bedrijf is gegroeid in een langzaam zakelijk idee. Daarom hebben ze veel tijd, aandacht en moeite in dit project gestoken. Yurt is een van de meest milieuvriendelijke en natuurvriendelijke oplossingen. Het maakt het gemakkelijk en onvermijdelijk om een ​​veilige en comfortabele plek op aarde te creëren.

Gebaseerd op de geometrie van het heilige wiel, heeft yurt de meest natuurlijke vormen die in de natuur bestaan. De symmetrische ronde vorm geeft de constructie stevigheid. Het is zelfs bestand tegen de zwaarste klimatologische omstandigheden.

WWOO Poland (Eko Jurty)
ul. Pękowicka 77
Kraków, 31-262 Poland