Buitenkeuken met Kamado

Bij WWOO zijn we van mening dat een buitenkeuken zonder barbecue geen echte buitenkeuken is. En als je dan mag kiezen, dan wil je natuurlijk het liefst een Kamado BBQ, gemaakt van echt keramiek.

Buitenkeuken met Kamado  
WWOO biedt op maat gemaakte buitenkeukens met barbecue voor in jouw tuin. Het soort Kamado barbecue dat wij in onze betonnen en stalen buitenkeukens gebruiken is de Big Green Egg keramische barbecue. Dit type barbecue is wat ons betreft de allerbeste. Hij is niet alleen stijlvol en gebruiksvriendelijk, maar is ook nog eens ideaal voor het bereiden van de meest diverse en lekkerste gerechten. Deze ‘Ferrari onder de kamado’s’ heeft daarnaast de mooiste accessoires, eersteklas service en een levenslange garantie.

Buitenkeuken Kamado met accessoires
Buitenkeuken Kamado vlonder

Waarom een Kamado? 
Er zijn een aantal voordelen van Kamado barbecues, gemaakt van keramiek. Het materiaal en de vorm van keramische barbecues bieden de mogelijkheid om de binnentemperatuur nauwkeurig te reguleren. Dit maakt ze perfect om mee te braden, grillen, roken, branden en bakken. Razendsnel, of juist tergend langzaam.

De buitenkeuken Kamado blinkt bovendien uit in zijn multifunctionaliteit. Je maakt er zelfs de lekkerste pizza’s en/of desserts mee! Daarnaast is het materiaal van de Kamado erg duurzaam en vergt deze weinig onderhoud.

Zelf jouw buitenkeuken maken? 
Bij WWOO ontwerp je zelf de ideale betonnen buitenkeuken met Kamado voor jou! Je hebt hierbij keuze uit Kamado’s van verschillende formaten. Bekijk hieronder ons assortiment aan Big Green Egg barbecues:

Meer informatie? 
Wil je meer informatie over onze buitenkeukens met Kamado? Neem direct contact op!