Buitenkeukens

De buitenkeukens van WWOO zijn ontworpen volgens een zeer stijlvol en zwevend gepatenteerd design. De kracht van het ontwerp zit hem in zijn eenvoud. Dat is wat de WWOO zo bijzonder maakt. Bij WWOO vind je geen vaste keukenkasten of een koelkast etc. WWOO heeft dan ook geen hoeken waar bladeren of schimmel tussen kan gaan zitten.

Onze producten en accessoires zijn multifunctioneel, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Kies voor een betonnen of stalen buitenkeuken:  

Betonnen buitenkeuken 
De betonnen buitenkeukens van WWOO bestaan uit losse betonnen elementen. Het is dus een modulair systeem. Dit maakt het mogelijk voor jou om geheel naar eigen wens en budget de ideale buitenkeuken voor jouw tuin samen te stellen. Bekijk er een aantal ter inspiratie, of stel direct jouw buitenkeuken samen met onze configurator.

Stalen buitenkeuken
De stalen buitenkeukens van WWOO zijn de nieuwste toevoeging aan onze collectie. Ze zijn zelf te installeren en zijn ook erg geschikt als kook eiland of voor plaatsing op bijvoorbeeld een dakterras. De buitenkeukens zijn gemaakt van oersterk, weersbestendig staal. Bekijk de verschillende soorten stalen exemplaren.

Herfst met WWOO buitenkeukens

Waarom WWOO?

  • Uniek Nederlands gepatenteerd design
  • Stel eenvoudig je eigen buitenkeuken samen
  • Luxe & gebruiksvriendelijk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar over de hele wereld

Het ontwerp
De WWOO buitenkeukens worden gemaakt naar een ontwerp van de Nederlandse ontwerper en oprichter van WWOO Piet-Jan van den Kommer. Zijn ontwerp combineert stijl en kwaliteit met functionaliteit en eenvoud. De buitenkeukens van WWOO zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en natuurlijk bestand tegen iedere weersomstandigheid.

Meer informatie?
Wil je meer informatie? Neem direct contact met ons op!