EVENT: Meet WWOO @ The Art of Living 2019

Fan van woon- en lifestyle magazine The Art of Living? Meet WWOO @ The Art of Living event:

Van 28 t/m 31 maart vindt de eerste editie plaats van het woon- en lifestyle event The Art of Living. Het is een plek waar high end particulier en professional tot elkaar komen. Bij deze beurs voor wonen en lifestyle realiseert het magazine een live ontmoeting voor hun relaties met hun lezers en online bezoekersgroep. De thema’s die voorbij komen zijn Bouwen & Architectuur, Interieur, Tuinen & Lifestyle.

Maar deze beurs zou natuurlijk niet compleet zijn zonder WWOO Outdoor Kitchen. Ontmoet ons op deze beurs en laat je inspireren door alle mogelijkheden van WWOO en voel de sfeer en het pure, sterke materiaal.

WWOO outdoor kitchen

WWOO is dé buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Bekijk alle ontwerp mogelijkheden van de modulaire WWOO, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO app. Of vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262.