Comfort trade

Comfort Trade raakte jaren geleden in de ban van de braai. Onze moeizame zoektocht naar de perfecte Zuid-Afrikaanse braai leidde ons naar het bedrijf Home Fires. Inmiddels zijn we sinds 2001 de Europese importeur van deze traditionele Zuid-Afrikaanse braais. Onze nauwe samenwerking met Home Fires heeft geleid tot een braai die nog beter is afgestemd op de Europese maatstaven. Hierdoor biedt Comfort Trade de perfecte braai-ervaring buiten Zuid-Afrika.

Er bestaat niet zoiets als een braai zonder een goed vuur. Het is alleen een houtvuur waarmee je je eigen sintels kunt maken. Dit stelt wel zeer hoge eisen aan het materiaal. Daarom worden onze braais standaard gemaakt van dik staal. Zelfs de sintelmaker, het hart van de braai, heeft een geïsoleerde achterkant. De braai is aan de achterkant voorzien van een hitteschild vanwege de hoge temperaturen die tijdens het braaien ontstaan. En alle gerechten, of het nu vlees, vis of groenten zijn, komen tot hun recht op de zware roestvrijstalen roosters of andere meegeleverde braai-accessoires, omdat de braai-kooktemperaturen zo hoog zijn.

Denk aan een braai en je kunt je voorstellen dat er enorme plakken vlees zijn of stukken ‘boerewors’-worst. Niets mis mee. Maar er zijn zoveel meer manieren om de lekkerste gerechten op je braai te bereiden. Wat dacht je van sappige burgers of boterzachte vis? Een andere originele optie is kip of ananas aan het spit, een heerlijke stamppot of geroosterde mais. Vergeet niet een brood of deeg ‘grillcake’, of om groenten te grillen, of om (zoete) aardappelen te bereiden als bijgerecht. Welk recept je ook in gedachten hebt, of het nu basic of super verfijnd is, je kunt het op je braai maken.

Comfort trade
Werkhorst 71
Meppel 7944 AS
Netherlands