Garden Concepts

Garden Concepts is ontstaan uit de behoefte op een vernieuwende manier te tuinieren. Een tuin die iedere maand verandert, net zoals de natuur, een eeuwig durend verhaal. In Japan spreekt men van 40% birth en 60% fostering. Het verhaal stopt immers niet na de uitvoering van een nieuw ontwerp, dit is slechts het vertrekpunt.

Dit doet nadenken over de klassieke manier van tuinieren. Aandacht voor ecologie en symbiose tussen de bewoner en zijn omgeving, staan bij ons centraal.

Waarom WWO?

Naast alle andere buitenkeukens past WWOO in elke tuin, is hij oersterk en onderhoudsvrij. Onze kracht? De eenvoud van een goed doordacht ‘zwevend’ ontwerp met 1001 ontwerpopties die passen bij uw behoeften en budget.

De mogelijkheden van WWOO zijn eindeloos. Door de verschillende segmenten en elementen samen te stellen, creëer je jouw ultieme buitenkeuken, spa of begrenzing. De segmenten bepalen de grootte van uw WWOO. Bij de elementen kies je zelf het aantal planken, salon, douche en/of opening voor BBQ, spoelbak etc. Staat jouw droomkeuken er nog niet tussen? Samen met onze ontwerper maken we graag een ontwerp op maat.

Een WWOO is onderhoudsvrij en verkrijgbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogtes en elke gewenste lengte zijn verschillende constructievariaties mogelijk.

Wil je WWOO live ervaren? Je bent van harte welkom! Garden Concepts heeft 2 modellen in onze tuin. Een lichtgrijs met een speciaal ontworpen element voor een houtgestookte pizzaoven en een hoog, antraciet model met aluminium spoelbak.

Garden Concepts
Statiestraat 36
Kanne 3770
België