Kamado Express/The Fire Station

Kamado Express / The Fire Station wordt gerund door de trotse eigenaar Kamiel. Als er thuis een barbecue was, was Kamiel er als kleine jongen. Hij hielp waar hij kon. De passie voor koken op echt vuur was geboren.

Medio 2012 maakte hij kennis met de keramische BBQ. Sindsdien is Kamiel “verslaafd” aan het werken met de keramische BBQ en alles wat daarbij komt kijken bij deze heerlijke vorm van buiten koken.

De oorsprong van Kamado express
Kamiel kwam erachter dat er voor de barbecuewereld “online” nog veel te winnen en te verbeteren valt. Doordat hij al een aantal jaren actief was met mijn eigen online marketingbureau, werd mij na enig onderzoek al snel duidelijk dat er potentie in deze markt zat. The Bastard had een partner nodig in het zuiden van Nederland. En van je hobby je beroep maken sprak Kamiel aan. Dus in juni 2016 ging webshop “Kamado Express” live.

BBQ shop & BBQ belevingscentrum the Fire Station
Kamado Express was een groot succes. Maar de mooiste vorm van buiten koken verdiende meer dan een kleine showroom in een anoniem kantoorpand. In september 2018 opende The Fire Station haar deuren in een oude brandweerkazerne.

Zien, voelen, proeven, beleven
Dat zijn precies de woorden die de showroom goed omschrijven. Een plek waar je altijd welkom bent, ook als je niets wilt kopen maar wilt kletsen met gelijkgestemden en kennis wilt uitwisselen over BBQ, lekker eten en koken op een vuurtje.

Ervaar WWOO life en laat je adviseren voor een persoonlijke buitenkeuken bij het team van Kamado Express / The Firestation.

Kamado Express/The Fire Station
Anton Pieckplein 117a
Kaatsheuvel 5171 CV
Netherlands