WWOO Israel

WWOO Israel / MY OUTDOORS‘ buitenkeuken is perfect voor outdoor gastvrijheid, ontspanning, natuurlijk en vrolijkheid. Het ontleent zijn functie aan het concept – “alles is open”.

Bij WWOO Israel / MY OUTDOORS hebben we ervoor gekozen om vreugde als routine naar buiten te brengen. Verfris en vernieuw de lokale tradities en cultuur van het buitenleven die hier al sinds onheuglijke tijden zijn. Terwijl u zich aanpast aan het mediterrane klimaat. We hebben ervoor gekozen om de ervaring moeiteloos te maken, zelfs op thuisschaal.

Buitenkeukens van het Nederlandse merk WWOO werden gekozen als het perfecte anker voor de realisatie van het idee. De WWOO buitenkeuken is gebaseerd op een modulair concept. Het schetst perfect de buitenruimte voor locatie en behoeften. De keuken is gemaakt van betonnen elementen, waarop het patent is geregistreerd. De elementen zijn als lego blokken op de betonnen pilaren geregen. De keuze van de lengte, hoogte en type functies van de keuken is uw persoonlijke keuze. De basiseenheid van 1,5 meter lengte is de speciale code voor het product.

Over ons

We houden van eten, we houden van de natuur en we houden van mensen. De gastvrijheid wordt een “samen” ervaring. De gastheren en gasten werken mee aan de voorbereidingen en genieten van het creatieve proces.

De magie wordt onmiddellijk gecreëerd. “Alles is open”, dat is de kern.

Beginnend met de modulaire selectie en maatwerk met meerdere opties. Wat je ook wilt creëren, hoog, laag, lang of kort. Het keukencomplex is zichtbaar, esthetisch en uitnodigend.

Onze inspiratiebron komt voort uit de wens om kennis, apparatuur en begeleiding te ontwikkelen. Door de keuken op te nemen in je dagelijkse routine. Wij helpen u bij het kiezen van de grootte en locatie van de keuken. Maar we begeleiden je ook bij het kiezen van de outdoor kookfaciliteiten die bij jou en de keuken passen. Wij bieden u van brandbare materialen, lichttechnieken tot kook- en serveergereedschappen die geschikt zijn voor opslag en buitenwerk. Plannen van werkprocessen die de warmtebron in faciliteiten gebruiken om totale gastvrijheid te realiseren.

We delen het graag met je. Laat je de mogelijkheden die inherent zijn aan de buitenwereld ontwikkelen en realiseren.

WWOO Israel
Hasdera 11
Kfar Hess 40692
Israel