Dit seizoen organiseer je geen simpele barbecue maar nodig je je vrienden uit voor een ware Zuid-Afrikaanse braai. Klinkt ingewikkeld maar dat is het niet. De nieuwe collectie van WWOO outdoor kitchen staat namelijk in het teken van praktisch buiten genieten. De eye-catcher van de collectie is de multifunctionele WWOO Braaimaster die zelfs over een buitenhaard-functie beschikt. Deze nieuwe lijn, met bijzondere outdoor cooking producten, is ontwikkeld met niemand minder dan topchef Ron Blaauw die ook zijn favoriete Braai recepten prijs geeft.

Organiseer een Zuid-Afrikaanse braai
Haal Zuid-Afrika in je tuin met de stoere cortenstalen multifunctionele WWOO Braaimaster (€ 2.190,-). Deze is geïnspireerd op de manier van buiten koken met vrienden en familie zoals gedaan wordt in Zuid-Afrika. Geen simpele barbecue maar een combinatie van een haard én buitenkoken. Naast een sfeervol vuurtje stoken, kun je hiermee dus ook de lekkerste culinaire gerechten grillen.

Het inbouw model is speciaal ontworpen voor in de WWOO buitenkeukens en is onder andere een kolenmaker, grill, barbecue, oven en buitenhaard in één. De unit wordt volledig geïntegreerd in de modulaire WWOO buitenkeuken en is hierdoor mogelijk om te plaatsen in iedere tuinsetting.

Wens je meer informatie over een WWOO of de producten? Stuur een mail naar contact@wwoo.nl of neem contact op met +31 85 489 62 62. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!