INSPIRATION: De meest verkochte buitenkeuken designs

Het jaar 2018 hebben wij verschillende tuinen weer mogen voorzien van een WWOO.  Van dakterras tot villa en van stadstuin tot boutique hotel. Elke WWOO wordt ontworpen door onze designers samen met de klant tot uniek ontwerp op basis van wensen en budget. De grote favoriet in het design is om de betonnen elementen te ontwerpen tot ultieme buitenkeuken. Maar ook steeds meer klanten en tuin ontwerpers kiezen ervoor om de WWOO te integreren in de daadwerkelijke tuinafscheiding/ schutting.

“Speciaal voor de feestmaanden (november en december 2018) vind je hier een aanbieding van de twee meest verkochte buitenkeukens 2018, inclusief accessoires, transport en plaatsingskosten in Nederland”

Opvallend is dat de Big Green Egg nog steeds mega populair is bij de grillmasters in ons land. Daarnaast maakt de WWOO Braaimaster zijn opmars. Een nieuwe manier van grillen die ook ongekend veel mogelijkheden biedt voor outdoor chefs.

Over het algemeen kiezen onze outdoor lovers sowieso voor een bbq en wasbak in hun design en de gemiddelde keuken beschikt over 3 elementen. Nummer een van de twee meest verkochte WWOO buitenkeuken designs van 2018 is deze antraciete versie met Big Green Egg, wasbak, fijne werkruimte en planken om kook accessoires op te bergen. Nummer twee is de beton grijze buiten keuken met Big Green Egg, wasbak, werkblad ruimte, opberg planken en ruimte voor het plaatsen van barkrukken.

Welke is jouw favoriet?

Prijs incl. accessoires, Big Green Egg, installatie en transport

Zowel de prijs van de antraciet als de prijs van de licht grijze WWOO keuken zijn inclusief accessoires, Big Green Egg, installatie en transport. De prijs is inclusief BTW (21%)

Heb je plannen om komend voorjaar de tuin aan te pakken? Profiteer nu nog van het 2018 tarief! Vraag een offerte aan inclusief een gratis 3D ontwerp en geniet de rest van het jaar maximaal van je tuin.

[av_contact email=’wp-admin@nh-websites.nl’ title=’Contact’ button=’Verzenden’ on_send=” sent=’Uw bericht is verstuurd!’ link=’manually,http://’ subject=” autorespond=” captcha=” form_align=” color=” admin_preview_bg=”][av_promobox button=’yes’ label=’Offerte aanvragen’ link=’manually,https://www.wwoo.nl/offerte/’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ admin_preview_bg=”]

WWOO outdoor kitchen

WWOO is dé buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Bekijk alle ontwerp mogelijkheden van de modulaire WWOO, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO appOf vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262.