NIEUWE WANNAHAVE: WWOO booze & bites board

Met dit ultra handige booze & bites board van WWOO Outdoor Kitchens, gemaakt van hout, heb je zowel je hapje als je drankje (letterlijk) bij de hand. Er zit namelijk een cut-out in voor je wijntje of biertje en op de rest van het plankje kan je elk hapje kwijt die je maar wil. Een tijdloos maar bovenal praktisch design dus. Ideaal voor een gezellige borrel met je vrienden of familie tijdens de feestdagen die er weer aankomen. Buiten genieten was nog nooit zo makkelijk.

[av_promobox button=’yes’ label=’Offerte aanvragen’ link=’manually,https://www.wwoo.nl/offerte/’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ admin_preview_bg=”]

WWOO outdoor kitchen

WWOO is dé buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Bekijk alle ontwerp mogelijkheden van de modulaire WWOO, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO appOf vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262.