WWOO CAN STAND THE COLD: Overwinteren met WWOO

Met een WWOO Outdoor Kitchen in je tuin kom jij de winter wel door! Ja, je hoort het goed. In plaats van binnen op de bank, lekker buiten in de natuur overwinteren. Zoals ontwerper en bedenker van de WWOO Piet-Jan van den Kommer zegt: ‘Buiten genieten kan het hele jaar door’.

Dat het in de winter nog steeds mogelijk is om heerlijk buiten te koken, komt allemaal door de onverwoestbare WWOO buitenkeuken, die tegen elke weersomstandigheid bestand is. Dit komt omdat de buitenkeukens gemaakt zijn van gewapend beton, wat bekend staat om zijn lange levensduur. Máár er is meer… WWOO heeft namelijk ook dé perfecte accessoires in hun collectie om buiten koken aangenaam te maken tijdens het koude weer, en tegelijkertijd een gezellige, warme plek te creëren.

Winterweer bescherming

En wat is nou de beste manier om zo’n fijne, knusse plek te creëren in eigen tuin? Juist, een mooie overkapping van WWOO, gemaakt om iedereen te beschermen voor het winterweer. Maar onze WWOO Braaimaster mag natuurlijk niet ontbreken in deze categorie en is een must om deze winter niet alleen voor gezelligheid en warmte te zorgen, maar ook de lekkerste gerechten voor je klaar te maken. En maak je geen zorgen: hij wordt volledige geïntegreerd in de WWOO Outdoor Kitchen en past dus in iedere tuin.

Booze & bites board

Om het je nóg makkelijker te maken heeft WWOO een ultra handig booze & bites board in zijn collectie. Op deze manier kun je genieten met een glühweintje en een hapje (letterlijk) bij de hand, zonder ervoor te hoeven opstaan. Buiten gezellig genieten was nog nooit zo makkelijk. WWOO staat dus altijd voor je klaar. Laat de winterkou maar komen!

WWOO outdoor kitchen

WWOO is dé buitenkeuken, spa of erfafscheiding van nu. Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton. Met drie verschillende hoogten en elke lengte die je maar wilt, zijn er talloze opbouw variaties mogelijk, waardoor WWOO in vrijwel elke setting past. Kijk in ons lookbook voor inspiratie met onze vele voorbeelden.

Offerte

Bekijk alle ontwerp mogelijkheden van de modulaire WWOO, plaats de WWOO virtueel in je tuin met onze handige WWOO app. Of vraag direct een persoonlijk ontwerp aan via contact@wwoo.nl/ +31 (0)85 4896262.