Het begint er aan te komen.. De feestdagen! Sinterklaas is ondertussen gearriveerd in ons kikkerlandje en nu duurt het nog maar even voordat de Kerstdagen aanbreken, gevolgd door een knallend Oud & Nieuw. Al deze dagen staan in het teken van familie en feest vieren. Dit klinkt allemaal heerlijk, maar wat als jij degene bent die het organiseert?

Stel. Jij bent degene die het organiseert. Dan wil je uiteraard dat dat zo vlekkeloos mogelijk verloopt en het liefst geen gedoe met een vieze keuken. Stel dat je alles klaar maakt op je WWOO? Lekker alles voorbereiden en klaar maken in je betonnen buitenkeuken.

Steek de openhaard, warm je Big Green Egg op, en verwelkom je gasten op bijzondere wijze in je buitenwoonkamer. Geniet in de buitenlucht van een gluhweintje terwijl jij de vrijheid en ruimte hebt om in je betonnen buitenkeuken aan de slag te gaan.

1. Ruim op en maak schoon; Het is geen spetterend onderdeel van de voorbereiding, maar het is nodig. Ruim alle troep op. Alle loze attributen en gevallen bladeren verwijderen van de WWOO. Maak ruimte vrij om aan het werk te kunnen gaan in je keuken.

2. Zorg voor voldoende opbergruimte! Zou dat je je werkblad zo veel mogelijk vrij houd. Stop al je benodigdheden in de houten WWOO kratjes. Op die manier maak je het mogelijk om vrij en opgeruimd te werk te kunnen gaan, maar je keuken ziet er ook nog eens heel gezellig uit!

3. Hou alles dicht bij elkaar. Dat scheelt onnodig veel werk. Zorg er voor dat je de voorbereiding doet op de WWOO. Het bereiden van het gerecht, het opmaken van de borden, enzovoorts. Geen onnodige wandelingen naar binnen, en nogmaals, alle troep blijft buiten huis.

4. Nog gezelliger en unieker zou het zijn als jullie ook buiten konden eten. Warm bij een vuurtje, dicht bij de WWOO. Ondertussen een gluhweintje opwarmen op de Green Egg. Als je op die manier je familie en vrienden ontvangt zal het voor velen een unieke ervaring worden.

5. Zorg voor leuke accessoires! Denk aan (kerst-)lampjes, gave potten, pannen, bakjes, borden, dierenhuiden, fleecekleden.

Pak uit! Het is ten slotte maar eens per jaar zulk feest en je wilt natuurlijk dat iedereen jouw legendarische organisatie niet vergeet!

WWOO betonnen buitenkeuken

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook of op Instagram