WWOO en culinair ondernemer Ron Blaauw hebben in 2017 de handen ineengeslagen en werken regelmatig samen aan culinaire projecten.

Over Ron Blaauw

Ron is voormalig chef-kok en een meer dan succesvol culinair ondernemer. In 1999 opende hij zijn eerste restaurant, het Ron Blaauw restaurant in Ouderkerk aan de Amstel. Het bleek de eerste van een indrukwekkende reeks geslaagde culinaire ondernemingen en samenwerkingen. Vijf jaar later ontving het restaurant zijn eerste Michelinster. Twee jaar later kwam hier nog een tweede bij.

In 2013 opende Ron zijn eerste Ron Gastrobar in Amsterdam. Het restaurant werd in november van dat jaar al beloond met een Michelinster, waarna de Gastrobars uitgroeide tot een levendige restaurantketen met verschillende soorten vestigingen door heel Nederland.

Vandaag de dag ondersteunt Ron bedrijven en projecten die zijn liefde voor koken en ondernemen delen. Daarnaast geeft hij kookworkshops en motiverende gastlezingen.

Ron Blaauw en WWOO buitenkeuken zwart

Ron & WWOO buitenkeukens

Dat WWOO en Ron dezelfde passie hebben voor kwaliteit en genot, zonder overdreven toeters en bellen, werd al snel duidelijk. Het gevolg is een samenwerking waarin deze passie gecombineerd wordt met Hollandse nuchterheid en het stijlvolle design van WWOO.

Op wwoo.nl/nl/ vind je de WWOO collectie van Ron met buitenkeuken accessoires, culinaire events en heerlijke BBQ-recepten.

Ron Blaauw en Piet-Jan van den Kommer met WWOO buitenkeuken zwart

Eenvoud en gemak

De betonnen buitenkeukens van WWOO zijn een modulair systeem waarin kwaliteit, eenvoud en gemak centraal staan. Hierdoor kan iedereen zijn ideale WWOO samenstellen. Juist de eenvoud van het ontwerp, het gebruiksgemak, de ontelbare variaties en onverwoestbaarheid maken de WWOO zon bijzondere buitenkeuken” zegt ontwerper en oprichter van WWOO Piet-Jan van den Kommer hierover.

Ron Blaauw en WWOO buitenkeuken zwart