Persbericht
Stompetoren, 9 mei 2017

WWOO presenteert de grootste buitenkeuken ter wereld met Ron Blaauw

Tussen de bloembollenvelden aan de Noordervaart in Stompetoren ligt een terrein van 1,5 hectare vol fruitbomen en buitenkamers én speciaal voor het 5 jarig jubileum van WWOO de grootste (30 meter lange!) buitenkeuken van de wereld. Deze inspiratieplek zal het hart van elke outdoor chef sneller doen kloppen. De buitenkeuken is te bezichtigen tijdens de EXPO 2017 op het terrein van founder en ontwerper Piet-Jan van den Kommer.

Wat begon met een idee voor een buitenkeuken in de achtertuin, is uitgegroeid tot een internationale onderneming, actief in meer dan 15 landen. Dit jaar viert WWOO groots haar 5-jarig jubileum, samen met haar klanten. Tijdens deze WWOO VIP day krijgen de outdoor chefs inside tips van topchef Ron Blaauw op de grootste buitenkeuken ter wereld. Ron Blaauw is sinds begin 2017 toegevoegd aan het WWOO team.

Naast de grootste buitenkeuken ter wereld is er een bijzondere collectie kunst te zien, een pop-up reisbureau van Jan Doets America Tours en de nieuwste designs​ van de partners aan de Noordervaart. De EXPO van Piet-Jan van den Kommer is van 13 t/m 21 mei vrij te bezichtigen op de Noordervaart 127 te Stompetoren.

Contactgegevens

Voor meer informatie of high res bestanden: Noordervaart 127, 1841 GA Stompetoren (NH). Martijn Vree +31(0)6 47 32 01 75, contact@wwoo.nlwwoo.nl.

[av_button label=’EXPO 2017′ link=’manually,https://www.vandenkommer.nl/events’ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-lybc55′]