Sales en Marketing medewerker operations

Sales & Marketing medewerker operations
Stompetoren

Als sales & marketing medewerker operations ben je verantwoordelijk voor het bewaken van alle salesprocessen binnen onze organisatie. Je signaleert kansen en bedreigingen en weet deze om te zetten in marketing- en salesacties. Je verwerkt alles in ons CRM pakket zodat alles klaar staat voor de periodieke verkoop & voorraad rapportages voor het management waarmee je wekelijks een afspraak hebt.

Verkoopondersteuning WWOO buitenkeukens
Je behandelt de ingekomen offertes en vragen omtrent de buitenkeukens en zorgt dat deze bij de juiste sales manager komen. Je adviseert en ondersteunt het verkoop team van A t/m Z tijdens het proces door het bewaken van de voortgang, plaatsing en aftersales. Je stuurt samen met de sales manager ons productie team aan en bewaakt de kwaliteit. Je maakt onderdeel uit van het WWOO Worldwide team van verschillende landen met partners waaronder; WWOO UK, WWOO USA en WWOO DE. Je adviseert en ondersteund de WWOO Worldwide door het beheren van de voorraden en verzendklaar maken van WWOO accessoires.

Verkoop, marketing & verkoop WWOO webshop
Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en het onderhoud van de webshop van A t/m Z. Je verwerkt de bestellingen en maakt deze klaar in het magazijn voor verzending. Daarna sla je een magazine open, want je volgt de trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinontwerp en outdoorcooking op de voet. Je oog valt op een beurs waar wij aan mee moeten doen en je ziet in de media een leuke inhaker om een marketing actie op te zetten. Voordat de lunch zich aandient heb jij de mailchimp actie verstuurd.

Vrijdagmiddag zet je de WWOO aan en grill je samen met je collega’s bites voor bij de borrel en loop je een rondje langs alle showkeukens om te checken of ze er nog mooi bij staan. Tijdens de wandeling over ons terrein kom je op het idee voor een nieuw product in de collectie en je speelt dit direct door naar de directie om hier mee aan de slag te gaan.

Wervingscriteria 
✓ HBO/WO gerelateerde studie
✓ Een energieke marketing & sales professional
✓ Wonen in de regio Alkmaar, in bezit van rijbewijs B
✓ Passie voor sales en technisch inzicht
✓Affiniteit met buiten koken
✓ Ervaring in een soortgelijke functie of stage
✓ 40 uur per week beschikbaar

Geïnteresseerd?
Mail je CV en motivatie naar contact@wwoo.nl

WWOO Outdoor Kitchen
Noordervaart 127
1841 GA Stompetoren

WWOO hoofdkantoor

Ons hoofdkantooris te vinden tussen bloemenvelden en boerderijen in Nederland. Hier vind je onze buitenshowroom “WWOO gardens”, met diverse buitenkeukens, BBQ’s en een Big Green Egg shop in shop. Ideeën voor onze nieuwe producten ontstaan ​​in de “WWOO gardens” en komen tot leven in onze eigen werkplaats.  

Bewust omgaan met het milieu en duurzaam ondernemen zijn belangrijke pijlers voor WWOO. We hebben een eigen verbrandingsoven, die het hele terrein van energie voorziet. WWOO werkt met gecertificeerde leveranciers en met duurzame en gerecyclede materialen. Bovendien produceert elke agent in zijn eigen land.

‘WWOO is een grote familie van collega’s wereldwijd’

Een buitenkeuken die tevens dient als erfafscheiding, opbergruimte, lounge plek of douche? Piet-Jan van den Kommer. is een Nederlandse ontwerper. Met een ontwerpteam en een eigen werkplaats biedt van den Kommer een totaaloplossing voor het ontwerpen van complete interieurs en buitenmeubelen op maat voor woningen en bedrijven in binnen- en buitenland. Piet-Jan wilde een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke buitenkeuken ontwerpen die 365 dagen per jaar buiten kan staan onder alle weersomstandigheden. De buitenkeuken moest echter meer zijn dan alleen een plek om te koken. Want Piet-Jan wilde nog iets: het standaard erfafscheiding dat we in tuinen zien omtoveren tot een meer multifunctioneel object. Dit bleef niet onopgemerkt in de wereld. Al snel voegden agenten zich bij de WWOO familie en begonnen hun eigen bedrijven in de NederlandDuitslandEngelandCalifornia en Israël.