Elke supervader verdient het om zich speciaal te voelen op Vaderdag! Waar maak jij je vader blij mee?

Om je een beetje op weg te helpen, hebben we elk ‘type’ vader voor je beschreven, en welke cadeaus hij het leukst vindt. Doe inspiratie op en creëer je eigen unieke en persoonlijke cadeau voor een onvergetelijke Vaderdag!

 1. de Bourgondische 
  Hij wordt graag verzorgd en eet graag overheerlijke en bijzondere gerechten bereid door een chef-kok. Hij houdt ook van een glas wijn of bier.. Klinkt dit als je vader? Verras hem door hem een ​​kaartje te geven voor de WWOO Ervaring met Biologische voeding voor jou!
 2. de onhandige
  Is je vader niet altijd de handigste? Laat hij af en toe iets vallen, stoot hij zijn hoofd of steekt hij bijna dingen in brand? Dan heb je een onhandige vader. Wil je het risico verkleinen? Help hem een ​​handje door een te kopen Safe-T brandblusser.
 3. WWOO Cavemen
  Heb jij een echte outdoor liefhebbende vader? Steekt hij graag het kampvuur aan? Maak het buiten comfortabeler voor hem met zijn eigen Burnwise. Dan kan hij met gedroogd organisch afval vuur maken en ermee koken! Maar kijk uit.. Als hij soms een beetje onhandig is, wil je het misschien combineren met het cadeau hierboven..
 4. de romanticus
  Houdt jouw vader van gezelligheid, kaarsen en romantiek? De Edison De Petit van Fatboy is een uniek soort knusse lamp.. Hij is oplaadbaar en draagbaar.. Hierdoor is de lamp zowel voor binnen als buiten te gebruiken!
 5. De stoere kok
  Is je vader een stoere vent, houdt van koken en een ster in het maken van een zooitje van zijn kleding tijdens het koken? Red hem en zijn kleren uit de chaos en voorzie hem van wat lederen, stijlvolle bescherming. Een van onze nieuwste producten is het leer WWOO kookschort!
 6. de artistieke
  Houdt je vader altijd van je kunstwerken? Mocht je voor Vaderdag dit jaar niet veel budget hebben, dan hebben wij de perfecte oplossing. Als je kunt printen en toegang hebt tot je creatieve geest, ben je klaar! Print onze WWOO kleurplaat en begin met tekenen!WWOO buitenkeuken kleurplaat vaderdag vaderdag tips