Hoera! Het is officieel weer lente. Dat betekent dat de zon vaker gaat schijnen, en dat betekent automatisch dat de temperatuur weer gaat stijgen! Die twee aspecten zorgen ervoor dat je meer van het buitenleven zult genieten dan je al deed.

Wat zijn de dingen die u kunt doen om uw WWOO voor lente en zomer? Lees hieronder onze 5 tips;

 1. Maak je kookgebied schoon

  Het is misschien niet het meest opwindende deel van het proces, maar het is wel belangrijk omdat het prettig is om in een frisse keuken te werken! Gelukkig is het niet zo’n harde textuur om schoon te maken. En… We hebben een uitstekend product om mee te werken!
  WWOO WWOO Cleanser 

  WWOO reinigingsmiddel lente

 2. Voeg je smaakstoffen toe

  We weten het.. Er valt niet veel toe te voegen als we het hebben over de smaak die de Green Egg creëert, maar een beetje extra culinair genot kan nooit kwaad. Dus pak die attributies en laat je gasten zien wat je in huis hebt!
  de smaakstoffen
  Wwoo tips smaak

 3. Laat je literatuur zien
  Het is effectief om uw kookboeken bij de hand te hebben tijdens het bereiden van uw eten. Het maakt niet uit wanneer je een beetje moet gluren. Naast het feit dat het effectief is, is het ook een feit dat die kleuren en lettertypen het hele plaatje een gezellige twist geven.
  Literatuur


  Wwoo tips boeken lente
 4. Veiligheid eerst!

  Wij zijn van mening dat, hoewel veiligheid voorop staat, design op de tweede plaats komt. Daarom pronken we graag met onze Safe T brandblussers. Deze spannende blussers geven een leuke en eigentijdse draai aan het praktische.
  Veilige T
  WWOO Tips Veilige T-veer

 5. Tenslotte….

  Bijna het belangrijkste… Voeg je vrienden toe!! Omdat er nooit een geweldig diner in je eentje heeft plaatsgevonden, toch?

  WWOO tips vrienden lente